five hundred twenty five thousen six hundred minutes










actors are cattle.


wall-to-wall carpet.



blue like the sea in summer.


foton från förr.



I somras fick jag ett tiotal fotoaskar av morfar. Varje ask innehöll hundra diabilder, från 1944 fram tills idag. Tillsammans började vi framkalla korten. Morfar fick återuppleva och jag fick ta del av dessa 64 år som han noga dokumenterat med sin kamera. Där fanns allt, från en ung, vacker och nyvaken mormor till en tillsynes patriarkalisk folkskoleklass.

inspiration.


Inspiration är dagens stora behov. Att få sitta i ett stort franskt vindsvåningsfönster och ha så mycket pjäs-manus-skrivar-inspiration att allt blir oläsbart skulle vara perfek. Med mycket choklad, sophie milman och raggsockor.
Eftersom fönstret med utsikt över p. fortfarande saknas fick jenny bli min musa med hjälp av "fanny & alexander" och "paris je t'aime". pas mal!

at christmas time.









juldagen, de kvasiintellektuellas dag.


Juldagen hos fam. larsson är en tillsynes lugn och fridfull-dagen-efter-dag. Det är dagen då familjens fyra medlemmar fokuserar på lugnet, vilket ofta tar sin form i sysselsättningar av alla tänkvärda kulturella slag. Shacktunering och jazzimprovisation varvas med skönlitterär läsning och taveluppsättning. En utmärkt dag för musikhögskoleprovsförberedelser och pjässkrivning. Två aktiviteter som jag så "välplanerat "skjutit upp till denna kvasiintellektuella juldag.

merry little christmas.





Fam. Larzonien firade julen hemma i år. Det blev en sådan där julmysig traditionell jul med skumtomtar i mängder, paket under granen och släkten ätandes av all julmat. Något olikt det hawaiiaska julbadet i fjol.

Prove to me that you're no fool, walk across my swimming pool.




Spakväll med Ejlert. Efter tre timmar med hårinpackning i bastun hade vi inte bara nått oemotståndligt snyggt hår utan också fått 2009s "business vision". Prepare for succes.

singing sunday.




noses and tap-dance-dresses.






lucia.





klar med min pedagogpraktik.nice. det har varit kul med kör och blev glad till tårar under genrepet inför luciatåget. åh, vad våra sångerskor har lärt sig vräka! dagen till ära var även plastljusen på plats, mycket 90-tals retro.

irländsk jul. west of eden. skivförsäljning. annedalskyrkan



hit the floor and crawl to daddy.

just nu känns allt fint. men jag längtar förstås efter en viss. en speciell viss. men revyrepet har dragit igång och oj vad vi bygger. dans, sång, kuliss och rekvisita, allt på vårt sätt. lite slarvigt, lite för långsamt, mycket impulsivt, och förstås helt utan strategi, "vi går på känsla". men om fjorton arbetsdagar och två timmar står vi där. på scen med karaktärsskor, fetsmink, nätstrumpbyxor och lösögonfransar. uppdelade i stämmor för revyns final, the rhythm of life.



craving.



6 december och önskelista. 15:e april, högst upp alla kategorier.

kommer att tänka på dig.



-never let go of someone you can't go a day without thinking about.



mormor och morfar i min kalender.


Glad överraskning när jag såg mormor och morfar i lerumsalmanacka.
Dom dansar fint i augusti och jag tänker tillbaka på sommardagen vi tog kortet. Mormor i 70-talsklänning. Morfar i hängslen. Tillsammans livfulla, spralliga och leende.

RSS 2.0